Μαντζάρου 6, Κέρκυρα 2661031500 milka@milka-home.gr

Milka Art & Homeware

Οροι χρησης

Οι όροι χρήσης οι οποίοι αναγράφονται εδώ διέπουν τη χρήση, από οποιονδήποτε επισκέπτη, του δικτυακού τόπου milka-home.gr, αναφερόμενη από εδώ και στο εξής και ως “ιστοσελίδας”. Κάνοντας χρήση αυτής της ιστοσελίδας, αποδέχεστε τους όρους χρήσης στο σύνολό τους. Εάν διαφωνείτε με αυτούς τους όρους χρήσης, έστω και μερικώς, πρέπει να τερματίσετε την περιήγησή σας σε αυτήν την ιστοσελίδα.

Πολιτική Απορρήτου

Η Πολιτική Απορρήτου είναι δημοσιευμένη εδώ.

 

Ειδικοί όροι

 • Διατηρούμε το δικαίωμα να μην εκπληρώσουμε κάποιες παραγγελίες και να επιστρέψουμε τη πληρωμή τους, εφ’ όσον αυτή έχει γίνει, για δικούς μας λόγους.
 • Σε μερικές περιπτώσεις, είναι πιθανόν να υπάρξουν διαφοροποιήσεις στην σύνθεση των ειδών, λόγω ελλείψεων σε στοιχεία που χρησιμοποιούμε στις χειροποίητες κατασκευές μας. Έχουμε μια πολύ μεγάλη γκάμα ειδών και μας είναι αδύνατον να κρατάμε στόκ για όλα αυτά τα είδη ή τα στοιχεία που χρησιμοποιούνται. Πρακτικά, αυτό συνεπάγεται μια μικρή διαφορά στο χρώμα, σχήμα ή μέγεθος κάποιας κορδέλας, κορδονιού ή άλλου στοιχείου. Τις περισσότερες φορές η διαφορά είναι ανεπαίσθητη.
 • Δε μπορούμε να κριθούμε υπαίτιοι για παραγγελίες πελατών οι οποίες έχουν χαθεί μετά την παράδοσή τους στο ταχυδρομείο. Γι’ αυτό τον λόγο, ο πελάτης έχει την δυνατότητα να επιλέξει αποστολή ως συστημένο.
 • Τα είδη τα οποία είναι καταχωρημένα σε αυτή την ιστοσελίδα δεν δύναται να θεωρηθεί ότι είναι διαθέσιμα προς πώληση στα καταστήματά μας.

 

Περιεχόμενο και χρήση αυτού

Εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, το milka art&homeware κατέχει πλήρη δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας της ιστοσελίδας και του υλικού εντός αυτής.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας μόνο για προσωπική σας χρήση. Το κατέβασμα ή download περιεχομένου επιτρέπεται μόνο για σκοπούς προσωρινής αποθήκευσης από τον υπολογιστή σας.

Δεν επιτρέπεται:

 • Η αναδημοσίευση υλικού από αυτή την ιστοσελίδα (συμπεριλαμβανομένου και της αναδημοσίευσης του σε άλλη ιστοσελίδα).
 • Η χρήση υλικού από την ιστοσελίδα με σκοπό το οποιοδήποτε προσωπικό ή επαγγελματικό όφελος.
 • Η δημόσια επίδειξη υλικού από την ιστοσελίδα.
 • Η αναπαραγωγή, αντιγραφή ή άλλης μορφής εκμετάλλευση υλικού από την ιστοσελίδα για εμπορικό σκοπό.
 • Η επεξεργασία ή οποιαδήποτε τροποποίηση υλικού από την ιστοσελίδα.
 • Η ανακατανομή υλικού από αυτή την ιστοσελίδα εκτός από τις περιπτώσεις όπου αυτό έχει διατεθεί ειδικά για αναδιανομή.

 

Αποδεκτή χρήση

Δεν επιτρέπεται:

 • H xρήση αυτής της ιστοσελίδας με οποιοδήποτε τρόπο ο οποίος προκαλεί ή ενδέχεται να προκαλέσει, βλάβη στο δικτυακό τόπο ή την την διαθεσιμότητα ή την προσβασιμότητα της ιστοσελίδας. Ή η χρήση με οποιοδήποτε παράνομο, δόλιο ή επιβλαβή τρόπο, ή χρήση η οποία σχετίζεται με οποιαδήποτε παράνομο, δόλιο ή επιβλαβή σκοπό ή δραστηριότητα.
 • Η χρήση αυτής της ιστοσελίδας για αντιγραφή, αποθήκευση, υποδοχή, μετάδοση, αποστολή, χρήση, δημοσίευση ή διανομή οποιουδήποτε υλικού το οποίο αποτελείται από (ή συνδέεται με) οποιοδήποτε spyware, ιό υπολογιστών, trojan horses, worms, keystroke loggers πληκτρολόγησης, rootkit ή άλλο κακόβουλο λογισμικό ηλεκτρονικών υπολογιστών.
 • Η οποιαδήποτε μεμονομένη, συστηματική ή αυτοματοποιημένη συλογή δεδομένων (όπως, αλλά χωρίς να περιορίζονται σε αυτές, scraping, data mining, data extraction και data harvesting) από αυτή την ιστοσελίδα ή μέσω άλλων χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη του “milka art&homeware”.
 • Η μετάδοση ή αποστολή, μέσω αυτής της ιστοσελίδας, κάθε είδους ανεπιθύμιτης αλληλογραφίας.
 • Η χρήση αυτής της ιστοσελίδας για οποιοδήποτε σκοπό ο οποίος  σχετίζεται με marketing χωρίς έγγραφη άδεια από το “milka art&homeware”

 

Χωρίς εγγυήσεις

Η ιστοσελίδα αυτή παρέχεται “ως έχει” χωρίς οποιεσδήποτε υποσχέσεις ή εγγυήσεις, εκπεφρασμένες ή συνεπαγόμενες. Το “milka art&homeware” δεν κάνει καμμία υπόσχεση ούτε εγγύηση σε σχέση με αυτή την ιστοσελίδα ή τις πληροφορίες και το υλικό που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα.

Με κάθε επιφύλαξη όσον αφορά την ευρεία κάλυψη της παραπάνω παραγράφου, το “milka art&homeware” δεν εγγυάται, ειδικότερα:

 • Την διαθεσιμότητα αυτής της ιστοσελίδας, ή
 • την πληρότητα, γνησιότητα, ακρίβεια ή τιμιότητα του περιεχομένου αυτής της ιστοσελίδας.

Τίποτα σε αυτή την ιστοσελίδα δε μπορεί να θεωρηθεί ή να νοηθεί ως συμβουλή για οποιοδήποτε θέμα.